پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۰۹

لاریجانی مطرح کرد:

ضرورت تعمیق روابط ایران و قطر/ گفتگو در مورد مسائل منطقه و جهان در دوحه

ضرورت تعمیق روابط ایران و قطر/ گفتگو در مورد مسائل منطقه و جهان در دوحه

رئیس مجلس شورای اسلامی هدف از سفر خود به قطر را توسعه و تعمیق مناسبات پارلمانی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر،علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه  پیش از عزیمت به دوحه ،  در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: ایران و قطر پیش از این دارای روابط پارلمانی نیز بوده‌اند و این سفر در راستای گسترش این روابط صورت می‌گیرد.
 
لاریجانی ادامه داد: ایران و قطر در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دارای مناسبات نزدیک و دوستانه‌ای هستند.
 
وی با بیان اینکه روابط  ایران و قطر هر روز رو به گسترش است، تصریح کرد: در این سفر نیز در مورد تعمیق و گسترش این روابط مذاکره خواهد شد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: درسفر به قطر همچنین در زمینه مسائل منطقه و جهان بین مقامات دو کشور گفتگو خواهد شد.
 
علی لاریجانی صبح امروز به دعوت همتای قطری خود و درراستای تحکیم و گسترش وتعمیق روابط سیاسی و پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و قطر، عازم دوحه شد.
کد خبر 1249547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha